Požeženke i Požežani ponovno bez dočeka Nove godine?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U tradicionalno nesposobnoj organizaciji Turističke zajednice Grada Požege i nemaštovitosti ravnateljice Silvije Podoljak, građanke i građani će ponovno moći birati sve druge opcije osim one da isprate staru, a dočekaju Novu godinu na središnjem Trgu kao u svim pristojnim gradovima u Republici Hrvatskoj.

I ove godine će sve koji se ipak odluče otići na doček u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege, zabavljati neka grupa koja je “iza 9 sela” (Thompsonova pjesma).
Želimo Vam dočarati da će opet Požežanke i Požežane “zabavljati” neka grupa za koju nikad nitko nije čuo, a uvjereni smo spremit će dobru lovu iz proračuna Grada Požege (čitaj novac poreznih obveznika).

Prema epidemiološkim mjerama, na ovom “senzacionalnom” dočeku moći će biti samo osobe s digitalnom Covid potvrdom (za djecu do 12 godina potvrda nije potrebna), a svi okupljeni (kojih će vjerujemo biti na tisuće) moraju držati razmak od 1.5 metara ili ukoliko ne bude moguće (zbog gužve) obvezno je nošenje maski za lice.

Pitamo se, ukoliko budžet ne dopušta da za taj jedan dan u godini bude neka estradna “zvijezda”, zašto onda Turistička zajednica Grada Požege ne dovede tamburaše i da građanke i građani uživaju u našim izvornim Slavonskim pjesmama, u našoj povijesti i tradiciji, umjesto u ovim rock, metal, rap izvođačima?

Pitamo se također i zašto kao i u svim gradovima u RH doček Nove godine ne bude na centralnom Trgu a ne u šetališnoj zoni?
Vjerojatno jer ovako u zbijenom prostoru izgleda da je Turistička zajednica odradila odličan posao i da je bilo jako puno ljudi.

Da nije tužno, bilo bi smiješno, a mi se možemo nadati da ćemo sljedeće godine u režiji gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića i novog ravnatelja ili ravnateljice Turističke zajednice Grada Požege imati nezaboravni doček!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *