Poziv za iskaz interesa za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i ugostiteljskih usluga na Uskršnjem sajmu u Požegi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Turistička zajednica Grada Požege kao organizator manifestacije „Uskršnji sajam u Požegi“ koja će se održati 15. i 16. travnja 2022. godine u Pješačkoj zoni, poziva sve zainteresirane OPG-ove, obrte, udruge i ostale pravne i fizičke osobe zainteresirane da po općim i posebnim uvjetima dostave ponudu za izlaganje tijekom održavanja manifestacije.

Prijavnica se dostavlja za drvene štandove kao i vlastite štandove. Zainteresirani su dužni dostaviti svoju prijavnicu s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima u organizaciji „Uskršnjeg sajma u Požegi 2022“ najkasnije do 9. travnja 2022. godine, putem pošte, neposredno u Turistički ured Turističke zajednice Grada Požega na adresu Požega, Trg Svetog Trojstva 11 ili na e-mail: [email protected]

U svrhu pripreme i organizacije Uskršnjeg sajma u Požegi potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 100,00 kuna za izlagačko mjesto.

Izlagači su dužni provoditi epidemiološke mjere zaštite u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanu uz sprečavanje prijenosa bolesti COVID 19.

Za više informacija posjetite stranice TZ Grada Požege.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *