Poziv za prijavu folklornih skupina i izbor najgizdavije Šokice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Organizacijski odbor Zlatnih žica Slavonije poziva na sudjelovanje na ovogodišnjem festivalu folklorne skupine s područja Požeštine.
Folklorna večer će se održati u petak 2. rujna, a započet će povorkom ulicama grada Požege planirano u 17 sati te se nastaviti nastupima domaćih kulturno umjetničkih društava na Trgu Svetog Trojstva.
Nakon toga slijedi Svečano otvorenje Zlatnih žica Slavonije i nastupi eminentnih folklornih ansambala iz Hrvatske uz Izbor za najgizdaviju Šokicu. Sve završava koncertima poznatih tamburaških izvođača – prenose Zlatne žice Slavonije.

Zbog gustog rasporeda folklorne večeri, u petak 2. rujna bit će uprizoren nastup deset folklornih  skupina iz našeg kraja, dok će drugi dio imati mogućnost nastupiti u subotu 3. rujna u sklopu programa Folklorna riznica, koji će se održati na Trgu svete Terezije u 11 sati.

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE FOLKLORNE SKUPINE

PRIJAVNICA ZA IZBOR NAJGIZDAVIJE ŠOKICE

Organizacijski odbor poziva sve zainteresirane da nastup prijave najkasnije do 20. kolovoza 2022. godine. Za sve ostale informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti voditelju folklorne večeri Nikoli Kramaru na kontakt broj 091 9311 093.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *