Poznata Požeška “Peglica” Saše Karačića završila na nacionalnom portalu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Poznata “Peglica” narančaste boje koju se svako malo može vidjeti na ulicama grada Požege, završila je na nacionalnom portalu INDEX.hr.
Naime rubrika INDEX Shopping s vremena na vrijeme izdvaja originalne i zanimljive oglase s portala “INDEX Oglasi”. Kako navode “Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima.

Ovog puta, izabrana je poznata požeška Peglica još poznatijeg Požežanina Saše Karačića. Saša je inače Požežanin sa Zagrebačkom adresom koji se bavi prodajom automobila. Kako se može vidjeti i na fotografijama iz oglasa, na mjestu registarskih oznaka piše S.K. automobili. Oni koji malo bolje poznaju Sašu, znaju da je S.K. automobili samo jedan dio S.K. Holding group, najjačeg salona na Balkanu.

Članak od INDEXA prenosimo u cijelosti:

PREGLEDALI smo Index Oglase i naišli na oldtimer primjerak Fiat 126 automobila, poznatijeg pod imenom Peglica. Prodaje se za 6970 € (52.497 kn).

U oglasu navode da se radi o rijetkom primjerku kako u Hrvatskoj tako i na svjetskim cestama. Radi se o autu iz privatne kolekcionarske zbirke modela te navode da se “teška srca rastaju od nje”. No za utjehu im ostaje jedna, samo u drugoj boji. 

Vozilo posjeduje originalnu dokumentaciju od dana kupovine, a to je bilo 26.6.1981. godine. “Godinu dana nakon odlaska druga Tita… kako se kaže ono dok jednom ne smrkne, drugom ne svane”, napisali su u oglasu.

Peglica je prešla samo 9900 kilometara, za što postoji ispis s tehničkog pregleda. 

“Sve je na svom mjestu kao što je i bilo prije 40 godina, kad je proizvedena”

Automobil je u originalnom stanju i ne traži daljnja ulaganja. “Privlači pozornost gdje god se pojavite, kako grubljeg tako i nježnijeg spola, ali uglavnom najbolje je kad ste sami u njoj i uživate”, piše oglašivač.

Oprema je ista kao u to vrijeme i oglašivač navodi da je “sve je na svom mjestu kao što je i bilo prije 40 godina, kad je proizvedena.”

“Otkako vozim ovaj auto, muškarci me mrze, a žene me vole… tako da mu pažljivo biram novog vlasnika jer nije sve u novcu”, zaključuje.

Oglas možete vidjeti ovdje


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *