Poznati glumac Goran Višnjić donirao za pomoć 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Poznati Hrvatski ali i Hollywoodski glumac Goran Višnjić, odigrao je do sad jednu, možda i najbolju ulogu u svojoj karijeri, a to je ona u kojoj se pokazalo da je prije svega veliki čovjek.
Doznajemo od kruga bliskog 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić za koju je ovih dana organizirana humanitarna akcija, da se svojom izdašnom donacijom priključio i poznati glumac Goran Višnjić. Kako zbog prava na privatnost ali i zbog zaštite podataka ne možemo objaviti točan iznos, možemo samo ustvrditi da je iznos za Hrvatske standardne i više nego korektan.
Na ovo se može samo reći bravo Gorane i nadati se da će se još neki njegovi kolege uključiti kako bi što veći broj ljudi saznao za ovu akciju s kojom će se čim prije našoj Martini osigurati sredstva za odlazak na prijeko potrebnu operaciju u Ameriku. Goran Višnjić gumio je filmovima Duga mračna noć, General, Braća po materi ali i brojnim drugim filmskim i televizijskih naslovima.

Podsjetimo, za Martininu operaciju je do sad prikupljeno oko 20 tisuća eura, a iznos koji je potreban osigurati za njezin odlazak je 100 tisuća eura. Očekuje se da će danas biti otvoren i IBAN račun na koji će svi koji su voljni pomoći i donirati puno lakše moći donirati novac. Ako niste upućeni u ovu humanitarnu pomoć i za što se točno prikupljaju sredstva, više možete saznati klikom na ovaj link.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

1 thought on “Poznati glumac Goran Višnjić donirao za pomoć 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić”

  1. Pingback: Goran Višnjić donirao je novac za pomoć u liječenju Požežanke, Martine Šimić - Radio BalkanFox

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *