Poznati glumac Goran Višnjić donirao za pomoć 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Poznati Hrvatski ali i Hollywoodski glumac Goran Višnjić, odigrao je do sad jednu, možda i najbolju ulogu u svojoj karijeri, a to je ona u kojoj se pokazalo da je prije svega veliki čovjek.
Doznajemo od kruga bliskog 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić za koju je ovih dana organizirana humanitarna akcija, da se svojom izdašnom donacijom priključio i poznati glumac Goran Višnjić. Kako zbog prava na privatnost ali i zbog zaštite podataka ne možemo objaviti točan iznos, možemo samo ustvrditi da je iznos za Hrvatske standardne i više nego korektan.
Na ovo se može samo reći bravo Gorane i nadati se da će se još neki njegovi kolege uključiti kako bi što veći broj ljudi saznao za ovu akciju s kojom će se čim prije našoj Martini osigurati sredstva za odlazak na prijeko potrebnu operaciju u Ameriku. Goran Višnjić gumio je filmovima Duga mračna noć, General, Braća po materi ali i brojnim drugim filmskim i televizijskih naslovima.

Podsjetimo, za Martininu operaciju je do sad prikupljeno oko 20 tisuća eura, a iznos koji je potreban osigurati za njezin odlazak je 100 tisuća eura. Očekuje se da će danas biti otvoren i IBAN račun na koji će svi koji su voljni pomoći i donirati puno lakše moći donirati novac. Ako niste upućeni u ovu humanitarnu pomoć i za što se točno prikupljaju sredstva, više možete saznati klikom na ovaj link.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

1 thought on “Poznati glumac Goran Višnjić donirao za pomoć 23-godišnjoj Požežanki Martini Šimić”

  1. Pingback: Goran Višnjić donirao je novac za pomoć u liječenju Požežanke, Martine Šimić - Radio BalkanFox

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)