Preko 120 000 kuna su skupili ovi mladi ljudi koncertom za Martinu Šimić!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega, 12. studenog 2022. godine u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požega održan je humanitarni koncert „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka s početkom u 20:00 sati.

Svrha ovog koncerta je bila sakupljanje novčanih sredstava potrebnih za operaciju 24-godišnje Požežanke Martine Šimić koja boluje od trigeminalne neuralgije, a za liječenje joj je potrebno preko 100.000,00 dolara.
I ovoga puta su građani svojim dolaskom i potporom dokazali kako su spremni pokazati veliko srce i sudjelovati u humanitarnim akcijama u kojima se prikupljaju novčana sredstva nužna za liječenje bolesnih mladih ljudi. Koncertna dvorana je bila puna, a tražila se i karta viška.
Skoro 2.000,00 posjetitelja je napunilo dvoranu, a pred početak koncerta, sve prisutne posjetitelje, ali i izvoditelje, pozdravila je voditeljica Ivana Ognjenčić te najavila izvođače.

Kao predgrupa je nastupao Libreto Band Požega koji je podignuo atmosferu za glavni koncert večeri : Dražen Žerić Žera i Crvena Jabuka. Publika je bila povedena i razdragana već prvom pjesmom te nebrojeno puta pljeskom i pjevanjem popratila poznate hitove.
U sklopu ove humanitarne akcije kupljeno je 1958 ulaznica, a dodatnim dobrovoljnim novčanim prilozima građana skupljeno je 22.801,00 kuna. Ukupan iznos koji je prikupljen u sklopu humanitarnog koncerta iznosi 123.253,75 kuna.
Još jednom se želimo zahvaliti svim građanima i građankama koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, predstavnicima vlasti koji su akciju podržali, našim volonterima te bendu Crvena Jabuka na velikom srcu i darežljivosti! Ne radi se o tome koliko dajete ili što dajete, već o srcu koje imate iza svega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *