Preminuo je Ivan Knežević, nekadašnji trener NK Slavonije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Privatna fotografija

Privatna fotografija


U 70. godini života preminuo je Ivan Knežević.
Gospodin Knežević volio je Požeštinu i rado je u nju uvijek svraćao. Osim brojnih prijateljstava, povezivala ga je i ljubav prema nogometu. Osim što je nekada obnašao dužnost trenera NK Slavonije Požega, njegovao je odnos s Požegom i Pleternicom te je NK Rudeš godinama tradicionalno sudjelovao na memorijalnom turnir za pokojnog predsjednika NK Slavije Stjepana Zdenka Šivu. 

Ivan Knežević u NK Rudešu prošao je sve, od igrača, trenera pa do dugogodišnjeg predsjednika. Kao predsjednik uspio je klub iz pete lige dovesti u najviši mogući rang, u 1. HNL.
Rođen je 1953. godine u Ričicama kod Imotskog, a bio je i većinski vlasnik tvrtke “Palma” u kojoj je obnašao dužnost predsjednika uprave. Tvrtka Palma d.o.o. bavi se proizvodnjom pogrebne opreme i kao takva je i najstariji i najveći proizvođač pogrebne opreme u Hrvatskoj koja godišnje proizvodi oko 50 000 lijesova i broji oko 250 zaposlenika.

“U žalosti javljamo kako nas je naš prijatelj i kolega Ivan Knežević “Knez” danas napustio. Obitelji izražavamo najiskreniju sućut.
Praznina i tuga koju je ostavio dugo će nas pratiti. No još duže će u nama biti osjećaj poštivanja i prijateljstva koje imamo za njega.
Kao dugogodišnji predsjednik NK Rudeša za svog djelovanja vodio je klub s petog do prvog ranga” – priopćili su na stranicama Nogometnog kluba Rudeš.

Počivao u miru Božjem.
Iskrena sućut obitelji Knežević.

Privatna fotografija: Ivanu Kneževiću vinar Jurković dodjeljuje zahvalnicu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *