Preminuo je Požežanin Denis Gotal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


DENIS GOTAL (1964.-2022.)
Dragi Požežani, danas nas je napustio Denis. Tiho, dok su zvona zavezana, dok su naše misli uz Krista, uz grob spasitelja.. Denis je otišao tiho…
Još u srijedu smo se susreli na ulici, i komentirali neke od fotografija sa naše stranice, rekao mi je: “imam toga brdo.. sada ću preko Uskrsa pretražiti stare fotke…”. Uskrs će proći, i Denis će nam nedostajati. Nedostajati će obitelji, prijateljima, svome gradu, svojim Požežanima.. Puno je traga u Požegi ostavio Denis Gotal, i mnoge stvari bez njeģa viśe neće biti iste Aktivni sudionik rođenja hrvatske demokracije 1990.-tih godina, pripadao je uskom krugu osnivača požeškog HDZ-a, da bi se nakon toga aktivno ukljucio u osnivanje Hrvatske stranke prava u Zagrebu, te je izabran za člana predsjedništva HSP-a na obnoviteljskoj skupštini 1992. godine.

Nakon prestanka aktivnog bavljenja politikom bio je pravnik i vooditelj požeške poslovnice Hrvatske lutrije gotovo 3 desetljeća, ali prije svega bio je veliki zaljubljenik u Požegu, grad svojih predaka.
Duboko smo potreseni zbog ove vijesti, i izražavamo iskrenu sućut obitelji Gotal, Denisovim sinovina, supruzi majci i bratu, obitelji i prijateljima.
Počivao u miru Božjem.Neka ti je laka hrvatska zemljica.

Prenosi Facebook stranica Požežani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *