Premoćna NK Slavonija: Seniori, juniori, kadeti, stariji i mlađi pioniri su vodeći na tablicama!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dovođenjem iskusnog kadra u Upravu kluba na čelu s iskusnim nogometnim znalcem i dugogodišnjim predsjednikom NK Dinamo Vidovci Tomislavom Čabrajom, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, napravio je čini se odličan potez. NK Slavonija je trenutno vodeća na tablicama u gotovo svim dobnim skupinama (seniori, juniori, kadeti, stariji i mlađi pioniri).
Zasigurno da bez gradonačelnika Glavića i financijske pomoći Grada, iskusna Uprava, ali i kvalitetni i iskusni treneri ne bi mogli imati odlične uvijete za rad, a tada bi vjerojatno i mladi i kvalitetni igrači NK Slavonije bili prosjek, a ne nadmoćno prvi na tablicama.

Ovih dana završava se i postavljanje umjetne trave koja je donacija Hrvatskog nogometnog saveza, dok je radove platio Grad Požega. Uskoro se planira graditi i nova zgrada zapadne tribine te novi središnji teren, istočnu tribinu koja je namijenjena za stajanje, a u konačnici bi trebalo završiti pješački most koji bi spojio oba nasipa rijeke Orljave. Gledajući fotografije nogometnih terena, nekad, ali i danas, može se zaključiti da su dobro okrenuta prema svim stranama svijeta i prema svim nogometnim pravilima.
Voljeli ih, ili ne volji, Uprava kluba, treneri, igrači, ali i gradonačelnik rade na boljitku sporta, mladih ali i promociji zdravlja.
NK Slavoniji čestitamo i želimo da takvi rezultati i dalje ostanu, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“SLAVONIJA ŽIVI SVOJE SPORTSKE SNOVE..
Fantastično je započeo ovaj tjedan u našem klubu!
Seniori, juniori, kadeti, stariji pioniri i mladji pioniri trenutno su vodeći na tablici u svojim ligama.
Naravno da je poredak promjenjiv i nije konačan jer ima zaostalih utakmica i još nekoliko kola za odigrati ali imamo pravo biti zadovoljni i sretni.
Slavonija je klub bogate prošlosti, imamo sadašnjost a i budućnost je itekako svjetla.
Veliki potencijal posjedujemo u Školi nogometa i uz pravilno usmjeravanje bit će i ubuduće dobrih nogometaša a prije svega i zdravih sportskih osoba koji će usvojeno i stečeno kroz sport znati primjeniti na područje svoga djelovanja u društvu.” – objavila je NK Slavonija na službenim stranicama. “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *