Prestižna nagrada Oskar znanja dodijeljena učenicima Glazbene škole Požega

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Već 19 godina za redom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija organizira svečanu dodjelu najznačajnijeg priznanja u obrazovanju Oskar znanja.

Tom prigodom se nagrađuju najuspješniji i najbolji učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Ove godine, svečana dodjela održala se u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, kada su mentorima i učenicima uručene zahvalnice i plakete, a posebne skulpture ove su godine djelo učenika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Na natjecanjima i smotrama, od školske do međunarodne razine, sudjelovalo je gotovo 100.000 učenika, a pobjednici održanih natjecanja, najbolji učenici u svojoj generaciji, zasluženo su nagrađeni Oskarom znanja.

Za osvojena prva mjesta na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu te za osvojene medalje na međunarodnim natjecanjima, gotovo 400 učenika osnovnih i srednjih škola primilo je nagradu Oskar znanja 2023. Među njima su i naši učenici te njihovi mentori: Mia Raguž i mentorica Marija Ticl, solo pjevanje, Matej Markulić i mentorica Matea Šeremet, klavir, Dominik Gašparović i mentor Marijan Paurić, brač, Marin Jurić i mentor Marijan Paurić, brač, komorni sastav Zrinka Bombini, Patrick Tomljanović i Gabriel Mažuran i mentorica Emilija Navratil, glasovir za šest i više ruku te Tamburaški orkestar i mentor Saša Botički.

Čestitke svima na velikom uspjehu!” – prenosi Glazbena škola Požega.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)