Prestižna nagrada Oskar znanja dodijeljena učenicima Glazbene škole Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Već 19 godina za redom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija organizira svečanu dodjelu najznačajnijeg priznanja u obrazovanju Oskar znanja.

Tom prigodom se nagrađuju najuspješniji i najbolji učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Ove godine, svečana dodjela održala se u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, kada su mentorima i učenicima uručene zahvalnice i plakete, a posebne skulpture ove su godine djelo učenika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Na natjecanjima i smotrama, od školske do međunarodne razine, sudjelovalo je gotovo 100.000 učenika, a pobjednici održanih natjecanja, najbolji učenici u svojoj generaciji, zasluženo su nagrađeni Oskarom znanja.

Za osvojena prva mjesta na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu te za osvojene medalje na međunarodnim natjecanjima, gotovo 400 učenika osnovnih i srednjih škola primilo je nagradu Oskar znanja 2023. Među njima su i naši učenici te njihovi mentori: Mia Raguž i mentorica Marija Ticl, solo pjevanje, Matej Markulić i mentorica Matea Šeremet, klavir, Dominik Gašparović i mentor Marijan Paurić, brač, Marin Jurić i mentor Marijan Paurić, brač, komorni sastav Zrinka Bombini, Patrick Tomljanović i Gabriel Mažuran i mentorica Emilija Navratil, glasovir za šest i više ruku te Tamburaški orkestar i mentor Saša Botički.

Čestitke svima na velikom uspjehu!” – prenosi Glazbena škola Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *