Previše “streljiva” je potrošeno, ali niti blizu mete

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Poštovane čitateljice i čitatelji umjesto klasičnog članka i obrade neke teme portal Požeški.hr današnjim člankom želi s Vama podijeliti nekoliko informacija. Tako će ovih dana Požeški.hr navršiti šest mjeseci djelovanja i rada kao najmlađi portal Požeštine. Rapidna čitanost našeg portala kako na dnevnoj, tako i na mjesečnoj razini, potvrda je zapravo našeg opravdanog postojanja. S današnjim danom bilježimo brojku od 1360 objava na portalu, 421 309 pregleda u posljednjih 30 dana i 10 411 pratitelja na Facebook stranici portala Požeški.hr.

Od prvog dana odredili smo se za pravovremeno i objektivno prenošenje informacija o događajima i aktivnostima koji su se dogodili ili će se dogoditi u gradu Požegi, ali isto tako i u Požeško-slavonskoj županiji. Ubrzo smo demantirali one koji su smatrali da pišemo prema kriteriju: “ovog voli, onog ne voli”. Nikada nam nije bila i neće biti namjera o nekakvim neutemeljenim činjenicama, a najmanje nam je bila namjera nekog prozivati spuštajući se na osobnu razinu. S druge strane, znamo da “istina boli”, dakle i mi koji pišemo članke i Vi koji čitate naše članke ali i oni o kojima se u našim člancima piše svjesni su toga.

A tako smo ovih dana po prijavi “prozvanih” u nekim našim člancima bili pozvani kod čak dvije državne institucije zbog sumnje u zakonitost našeg načina rada i poslovanja. Iz prijave se jasno da iščitati da se radi o isluženim i jalnim požeškim političarima koji svoje ime i prezime nisu imali sve do političke funkcije i moći koju smo im dali mi “glasači”.
Danas su ta “gospoda” ostavši bez političke moći ponovno jedno veliko nitko i ništa, baš kao i prije političke funkcije.
Požeški.hr im poručuje da se nemaju potrebe osvrtati na naše članke, osobito ako su svoje političke dužnosti obavljali korektno, poštujući zakone i propise, pošteno i nadasve moralno. Uz navedeno toplo im preporučujemo da poslušaju stihove pjesme Jasenka Houre i Prljavog kazališta “uzalud vam trud svirači”.

Nadalje, zgodna su naklapanja, priče i radoznalost požeških pojedinaca i grupacija tko to zapravo “stoji” iza portala Požeški.hr.
Tako doznajemo da je Požeški.hr u vlasništvu jednog ili više poznatih požeških poduzetnika. Drugi su uvjereni da je netko od bivših “požeških političara” vlasnik/vlasnici portala.
Treći čak vjeruju da Požeški.hr upravlja netko “moćan” iz metropole.
Ima i onih koji su uvjereni da je Požeški.hr pod izravnim “patronatom” aktualne županice Antonije Jozić. Zadnjih dana čujemo novi trač da je pravi “gazda” niti manje niti više nego gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić.
Glupo bi bilo ne spomenuti i jednu od gradskih priča da je portal kupio i najpoznatiji požeški poduzetnik gospodin Josip Galić.
Na sve ove navode hladno možemo reći: previše “streljiva” je potrošeno, ali niti blizu mete.
Postoje i oni koji smatraju da se za svaki napisan i objavljen članak dobiva izdašan honorar, ovisno o tome tko je “profitirao” objavom tog članka.

Kao Glavni urednik portala Požeški.hr koristim prigodu da Vam se poštovane čitateljice i čitatelji još jednom iskreno zahvalim na neophodnoj suradnji i potpori koju nam svakodnevno pružate jer smo u ovu “priču” ušli prije svega s namjerom da budemo Vaši “glasnogovornici”.
Mnogi su nam zahvalni zbog dolasku na “scenu” jer iznosimo činjenice, drugi su nam zahvalni jer rješavamo razne probleme, dok nas treći “pljuju” a opet svakodnevno čitaju, hvala i njima.
Uvjerili smo se da su svi naši članci s problemima komunalne ali i problemima druge prirode i naravi ubrzo postali predmet interesa gradonačelnika i njegovih službi te su oni instanca koja probleme najprije treba sagledati, a potom i što žurnije riješiti.

Nije realno očekivati da će problemi nagomilavani godinama biti riješeni “preko noći”, no ako se “guraju pod tepih” i ne iznosi ih se, onda nije realno ni očekivati njihovo rješavanje.
Proljeće je stiglo, prešlo se na novo računanje vremena a Požeški.hr želi da se dan za danom iz našeg okruženja ponajviše piše o pozitivnim i pažnje vrijednim ljudima, aktivnostima i događajima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *