Priča o “VOLIM – NE VOLIM” iz nalivpera Glavnog urednika jednog požeškog portala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Poštovane čitateljice i čitatelji portala Požeški.hr toplo preporučujemo pročitati jučerašnji članak pod naslovom: “Gradonačelnik Glavić kao glavni smetlar i cestar u gradu. Za sve se prigovore obratite njemu!”

Članak potpisuje osobno Glavni urednik, od Grada Požege jednog plaćenog požeškog portala.
Možda je ovo čak i dodatno honoriran članak, mi to ne znamo.

Svjesni smo činjenice i ja kao Glavni urednik portala Požeški.hr i uvaženi Glavni urednik jednog požeškog portala koji je priredio svoj jučerašnji članak, da je istina ipak nešto drugačija. Isto tako, svi mi znamo da istina boli.
Dakle, istina je to da Grad Požega dugi niz godina putem ugovora za takozvano “medijsko praćenje” upravo tom jednom
požeškom portalu iz proračuna Grada plaća za “požeške prilike” ne baš malen mjesečni iznos HRK.

I sad se pojavi, kako to navede Glavni urednik tog portala “još jedan internetski portal u našoj maloj, ali medijski itekako zastupljenoj županiji”, naravno nepoželjan portal, a koji bez sumnje predstavlja potencijalnu opasnost njemu uzeti “dio kolača” kojeg je godinama naučio “papati”.

Za “razliku” od tih i “takvih”, portal Požeški.hr nitko ne financira, narodski rečeno “proleterski portal”.
Po tko zna koji put ističemo porta Požeški.hr je u potpunosti samostalan i neovisan tako da su neprimjerene insinuacije Glavnog urednika jednog požeškog portala kako će se ubrzo razotkriti tko zapravo “BITAN” stoji iza portala Požeški.hr

Poštovani, Glavni uredniče tog jednog požeškog portala, točno je da iza nas stoji netko jako BITAN.

Vjerovali ili ne, taj BITAN su građanke i građani grada Požege, a koji su zapravo suradnici portala Požeški.hr

Požeški.hr piše o problemima koji njih opterećuju, a do sada ih nisu uspjeli riješiti putem službi GRADSKE KUĆE na koje ih Vi upućujete Glavni uredniče portala. Dakle, taj BITAN je poštovani Glavni uredniče, kako ste napisali drsko vrijeđajući inteligenciju naših građanki i građana: “NAROD koji je jedva dočekao nešto negativno pa pohrlio lajkati i podržavati napisane splačine koje uvijek potpisuje Glavni urednik”.

Ipak, s Glavnim urednikom tog požeškog portala slažemo se u dijelu da nisu rupe u cesti, nelegalna odlagališta, rasvjeta i neki drugi komunalni problemi u gradu i okolici kako je on to pjesnički izrekao: “NAJTRIVIJALNIJI PROBLEMČIĆI” ovog grada.
Paralelno s tim opravdano postavljamo pitanje: Pa kako će Vaš “BRANJENIK” uvaženi gospodin gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić riješiti onda probleme koje ste nazvali “ESENCIJALNE VAŽNOSTI ZA ŽIVOT”, kad on i njegov tim MUKU MUČE s asfaltiranjem (“KRPANJEM”) rupa na požeškim prometnicama?

Osobno izuzetno cijenimo gospodina dr.sc. Željka Glavića.
Isto tako vjerujemo da dr.sc. Željko Glavić kao visoko obrazovan čovjek zna što je to funkcija “JAVNE OSOBE”, funkcija gradonačelnika jednog grada.
Još jednom napominjemo niti pljujemo niti blatimo niti ponižavamo gradonačelnika Glavića, već samo javno iznosimo činjenice vezane uz komunalnu problematiku našeg grada.

Tim suradnika kojima se gradonačelnik okružio, a koji očito nisu dorasli funkcijama i izazovima tih funkcija je problem gradonačelnika dr.sc. Glavića za njihov rad/ne rad, kako se to kaže po “zapovjednoj odgovornosti” odgovoran je on, GRADONAČELNIK.

Upravo, našim člancima želimo ukazati gradonačelniku dr.sc. Željku Glaviću da svoje službe konačno “natjera na rad” za koji su itekako dobro plaćeni jer se ne proziva njih, već njega kao “prvog i odgovornog”.
Nikako nije dobro izliku za svoj nerad, nesnalaženje pa čak i nesposobnost tražiti u nekim svojim “prethodnicima” u nekoj prošlosti već se posvetiti sadašnjosti i našoj boljoj budućnosti.

I da završimo priču o “VOLIM – NE VOLIM”.
Neovisan i samostalan (ni od koga financiran) portal Požeški.hr je taj koji zaista nema razloga nekog voljeti ili ne voljeti, već se i nadalje držati svoje “MISIJE” istine i objektivnosti, a sve za boljitak i dobrobit našeg grada.

Jedan požeški portal, između ostalog financiran i novcem iz proračuna Grada Požege, ali isto tako i novcem iz proračuna Požeško-slavonske županije je taj koji zasigurno ima razloga nekog jako voljeti.

Koga taj požeški portal ima razloga ne voljeti, poštovane čitateljice i čitatelji vjerujemo da odgovor možete pronaći u ovom članku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika