Prijave u tijeku: Sportski program Dječjeg vrtića Grozdić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U tijeku su prijave za upis djece u Sportski program Dječjeg vrtića Grozdić. Prijave su otvorene za svu zainteresiranu djecu koja nisu uključena u redovni program Dječjeg vrtića Grozdić (jaslice ili vrtić) – prenosi Kutjevački.hr.

Program će se provoditi dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima u trajanju od 45 minuta. Planirani početak aktivnosti je studeni 2023. g., a točan datum početka odredit će se nakon pristizanja svih prijava.

Sportski program namijenjen je djeci u dobi od 3 do 7 godina koja će imati priliku trenirati pod budnim okom stručnih i educiranih voditelja.

S obzirom da sport i igra značajno doprinose pravilnom rastu i razvoju djeteta te razvoju njegovih osobina i sposobnosti, a uz to i pozitivno utječu na njegov socijalni, emocionalni i intelektualni razvoj, cilj je sportskog programa poticajno djelovati na djetetov rast i razvoj te mu omogućiti usvajanje novih i unaprjeđenje već postojećih znanja, vještina, vrijednosti i kompetencija.

Cijena sportskog programa je 8 eura mjesečno.

Prijaviti se možete putem Facebook ili Instagram stranice te mailom ([email protected]) do 3. studenoga. Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime djeteta, datum i godinu rođenja te kontakt broj roditelja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 034/255-175 ili e-mailom ([email protected]).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)