Prijave za pleterničku fišijadu su otvorene: Postani ovogodišnji prvak u pripremi fiša

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Pripreme su u toku, a recept za organizaciju poznate pleterničke Fišijade ostaje isti kao i prethodnih godina. U subotu 17. lipnja od 17 sati prostor uz Orljavu ponovno će postati velika kulinarska pozornica jer je na rasporedu tradicionalno gastronomsko natjecanje u pripremi fiš paprikaša.

– Naša pleternička Fišijada posebna je upravo po tome što su natjecateljske ekipe brojnije članovima i uz natjecateljskih karakter, predstavlja priliku da se udruge, udruženja, obitelji i prijatelji međusobno podruže i provedu ugodno poslijepodne u Pleternici. Prijave za sudjelovanje su otvorene i pozivam ekipe da se odazovu kako bismo ponovno poslali prekrasnu sliku pleterničkog zajedništva – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Iz udruge Pleternički Čoraci, koja je i organizator manifestacije, poručuju kako ni ove godine nitko neće ostati gladan jer uz standardu ponudu fiša pripremaju poznate šarane na rašljama, ove godine u još većim količinama. Osim gastronomskih poslastica, u sklopu Fišijade održat će se i Sajam lokalnih proizvoda, dok će se za glazbeni dio programa pobrinuti domaći tamburaši iz Zlatne doline.

Prijavnice za natjecateljske ekipe i izlagače na štandovima u prilogu, a prijaviti se možete i telefonski na 034/251 046.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)