Prije dva dana stablo je palo na sigurnosnu ogradu i dio kuće, nitko od nadležnih i dalje ne uklanja ogradu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije dva dana Grad Požegu, ali i ostatak Požeško-slavonske županije posjetila je “Zvijer s istoka”. Tim riječima najavljen je nalet zime koji će obilježiti kraj veljače, a u Hrvatsku je stigao u subotu u večernjim satima. Velika količina snijega koja je pala, obradovala je najmlađe, ali je zbog toga odraslima stvarala razne glavobolje i probleme, od zastoja i ne mogućnosti vožnje prema Dalmaciji, dok su Požeštini problemi bili u vidu nestanka električne energije i rušenja stabala po prometnicama.
Na žalost, jedno od stabala u prigradskom naselju Požege, točnije u Jagodnjaku, palo je preko obje trake prometnice te je srušilo i kabele na stupovima, sigurnosnu ogradu uz cestu, a dio stabla zahvatilo je i obiteljsku kuću.
Kabele su ponovno na svoja mjesta vratili djelatnici HEP-a, no sigurnosna ograda je i dalje ostala stajati na stazi, te tako ugrožava sigurno kretanje pješaka budući da isti ne mogu prelaziti preko iste, već moraju sići na prometnicu da bi zaobišli taj dio.
Kako nam govore mještani s kojima smo razgovarali, kažu da se nadaju da će Grad Požega ipak već sutra nekoga poslati da se to sanira ili barem za “prvu ruku” ukloni, kako bi se pješaci mogli nesmetano kretati.
U nastavku donosimo i nekoliko fotografija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *