Prijetnja ili ne? Ima i onih koji misle drukčije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kako je ovih dana jedna od najzanimljivijih tema gradskih tračeva upravo potencijalna prijetnja aktualnog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića prema potpredsjedniku Gradskog vijeća Grada Požege i šefu SDP-a Požeško-slavonske županije mr.sc. Mitru Obradoviću putem sms poruke i riječima: ““Odgovorio bih na članak na 034, ali Zakon mi ne dopusta pa moram šutiti. Nemojte bas previše o tome, zbog sebe”. U Međuvremenu se u priču uključio i novi akter.
Naime, kako su mišljenja građanki i građana podijeljena, je li gradonačelnik Glavić prijetio ili ne, možemo samo reći da medalja ima dvije strane i da se stvari mogu protumačiti i ovako i onako, kako kome odgovora.
S obzirom na to da se mediji ne smiju stavljati u ulogu sudaca i govoriti je li nešto prijetnja ili ne, mi ćemo taj dio prepustiti nadležnim institucijama i otkriti novog aktera kako smo i naveli.
Kristina Čuljak, jedna od najiskusnijih političarki u Požeško-slavonskoj županiji, koja ima dosta “utakmica u nogama”, osvrnula se na ovu temu putem jednog komentara na društvenoj mreži, a njezino razmišljanje je s odobravanjem podržalo podosta ljudi. Kristina je bila članica predsjedništva HSP-a dr. Ante Starčević te potpredsjednica Skupštine Požeško-slavonske županije.
Komentar prenosimo u cijelosti:

Ja iz ove poruke gradonačelnika ne iščitavam prijetnju nego ovo.
Oporba bi bila vjerodostojna u svojim ukazivanjima kad bi izašla iz koalicije sa vlasti kojoj zamjeraju. Dakle, ako pogledamo trenutni sastav vlasti u Gradu Požegi oni zajedno sa HDZ čine većinu pa kad uzmemo digitron iz toga proizlazi da zamjeraju sami sebi. Čisto prijateljski savjet od nas koji se malo razumijemo u politiku i ovoj sprdačini se smijemo. Stoga, očekujem ostavku koalicijskog partnera SDP-a, odnosno na mjesto sadašnjeg potpredsjednika Gradskog vijeća kako bi ova zamjeranja bila vjerodostojna. Usput bi se zapitala kolika je bila cijena koalicijskog partnerstva. Ovakve stvari možete raditi politički neukim Požežanima….najružnije je građane ovog grada praviti glupima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *