Pripadnici DVD Požega ponovno pokazali svoju organiziranost i sposobnost

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Foto: Požega.eu

Foto: Požega.eu


Gašenju jučerašnjeg požara obiteljske kuće u centru Požege prisustvovali su i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega. S obzirom na to da govorimo o dobrovoljcima koji ne primaju plaće i ne spavaju u zgradi u Industrijskoj ulici, jako puno govori činjenica da su za 8 minuta od svojih kuća došli do DVD-a i krenuli na intervenciju. S time su još jednom pokazali da su organizirani i sposobni te da nikada ne smijemo sumnjati u doprinos i spremnost dobrovoljaca! Velika pohvala za DVD Požega.

“Dana 8.10.2022. u 6:42 putem centra 112 operativni članovi zaprimili su poziv na vatrogasnu intervenciju. Ispomoć Javnoj vatrogasnoj postrojbi pri gašenju požara radione i obiteljske kuće na Trgu Matka Peića.
U 6:50 krećemo put trga sa autoljestvom ( 1 vatrogasac ) navalnim vozilom ( 3 vatrogasca ) i dva vatrogasca ostaju u domu.
Nakon lokalizacije požara, priključuju se još 3 vatrogasca sa kombi vozilom koja su pomogla pri dogašivanju i raščišćavanju.
Subota ujutro, u roku 8 minuta kamion kreće, a u 6:41 smo još spavali. Veliko hvala našim operativcima, koji su još jednom pokazali svoju važnost i služnost građanima našega grada” – priopćili su na stranicama DVD Požega.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)