Privremena prometna regulacija: Trg u Pakracu ponovo zatvoren za promet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Od jučer (15. studeni) pa do 30. studenog vrijedi privremena prometna regulacija na Trgu bana Josipa Jelačića. Radi radova na dijelu županijske ceste koja prolazi preko trga za automobilski promet je zatvorena županijska prometnica od ulaza na trg (kod zgrade suda) do izlaza kod pravoslavne crkve. Iz pravca Strossmayerove ulice automobilski promet se prije zgrade suda preusmjerava desno u Ulicu braće Radića, a iz pravca Gavrinice i Pakrac-juga desno kroz Ulicu 30. svibnja, izvijestili su iz tvrtke Promet građenje Požega koja je izvođač radova – prenosi Grad Pakrac.

Riječ je o radovima koji se obavljaju u cilju modernizacije spomenute županijske ceste. U kolovozu je modernizacija odrađena na 120 metara dugačkoj dionici preko središnjeg dijela trga kada je vrijedila identična ovakva prometna regulacija.
Sada se nastavljaju na dionici od ulaza u glazbenu školu do raskrižja ispred katoličke crkve. Nakon toga odmah će biti nastavljeni identični radovi s ciljem spuštanja sadašnje razine Strossmayerove ulice kroz križanje pa do iza Spahijskog podruma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *