Pročelnice Menđel, zašto uništavate male poduzetnike i ugostitelje?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti je gospođa Andreja Menđel. Na tu funkciju stigla je svega 5 mjeseci nakon dolaska dr.sc. Željka Glavića na mjesto gradonačelnika Požege.

S mjesta direktorice lokalne razvojne agencije Požega radi “transfer” na poziv aktualnog gradonačelnika Glavića i postaje pročelnica. Podsjetimo na inzistiranje tadašnjeg predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije dr.sc. Željka Glavića, tadašnji gradonačelnik Darko Puljašić imenuje gospođu Menđel direktoricom LO-RE. Na mjesto direktorice dolazi iz PANORE nakon dobro odrađenog posla energetske učinkovitosti Opće županijske bolnice Požega za vrijeme tadašnjeg ravnatelja dr.sc. Željka Glavića.

Jedna od najzastupljenijih tema našeg portala je upravo (ne)rad pročelnice Menđel i zahvalni smo joj na tome, neiscrpna je tema. Ovog puta osvrnut ćemo se na jedan od najboljih lokala u gradu, caffe bar Linsolito. Zbog radova u Ulici Franje Thauzyja zatvorili su im ulaz s jedne strane u lokal, a danas su nećete vjerovati krenuli kopati i s druge strane i na taj način gotovo pa skroz zaustavili rad ugostiteljskog objekta.

Vlasnici lokala apelirali su na vodstvo Gradske uprave da im se barem za vrijeme radova “zamrznu” razne naknade prema Gradu Požegi i to im je odbijeno!

Radovi bi trebali biti gotovi 15. svibnja, odnosno za tri dana, što je neizvedivo da se radi 24 sata dnevno sljedeća tri dana. Ljudima se uništava posao u koji su puno uložili privatnog novca i za iste “gradski oci” nemaju sluha, a kako bi i imali kad nikad nisu imali nikakvog dodira s radom u privatnom sektoru. Ipak je za Državu i Grad puno komfortnije i ugodnije raditi, bez brige i pameti.

Ovdje se ne može kriviti građevinska tvrtka koja je izvođač radova, nego samo neiskustvo, bahatost i neznanje pročelnice Menđel, koja im je isto dopustila. Pročelnice, nije li više imalo smisla da se završi prvo jedna strana, pa onda druga, a ne da se ljudima blokira rad lokala zbog vas?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika