Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

U petak 16. lipnja 2023. oko 14.30 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici na parkiralištu, 49-godišnja vozačica koja je upravljala teretnim automobilom skretala je udesno na parkirališno mjesto, a da se nije uvjerila da to može učiniti sigurno. Tom prilikom udarila je zadnjim bočnim dijelom vozila u zadnju lijevu stranu parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 30-godišnjaka.

Nakon prometne nesreće 49-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljala i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U subotu 17. lipnja 2023. oko 1.40 sati u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom sletio s kolnika i udario prednjim desnim dijelom u metalni stup zatim je došlo do zanošenja vozila i udara u betonski zid. Nakon toga došlo je do odbacivanja vozila i udara u razvodnu kutiju te udara u betonski zid i metalnu ogradu ugostiteljskog objekta.

Navedenom 20-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Njemačkoj ulici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)