Provocira li Turistička zajednica PSŽ dragovoljce i branitelje?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer su članovi Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata na čelu s predsjednikom Tomicom Galovićem poslali oštro priopćenje protiv koncerta Miroslava Ilića u Vetovu. Ukazali su da na našem području ne može biti dobro došao netko tko veliča četničkog vojvodu Dražu Mihajlovića poznatog kao Čiča Draža.
“Kao udruga branitelja izražavamo zabrinutost i negodovanje te smatramo da hrvatski branitelji i istinski domoljubi nisu to zaslužili, da ih se vrijeđa na takav način – naglasili su.
Jučerašnje priopćenje prenijeli su gotovo svi lokalni portali, ali i neki veći, izvan naše županije. Priopćenje ako niste pročitali, možete pročitati OVDJE.

Svega dan kasnije, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, na čelu s direktoricom Majom Jakobović ponosno objavljuje poziv na navedeni događaj na Facebook stranici Turističke zajednice PSŽ, pokazujući tako da ih je baš briga za dragovoljce, branitelje i da ih uopće ne zanima njihovo mišljenje.

Napomenimo, jučer su u jutarnjim satima, članovi UHDDR-a Požeško-slavonske županije i predsjednik Tomica Galović bili na sastanku kod županice Antonije Jozić, a tema razgovora je bilo svečano obilježavanje Dana branitelja Požeško-slavonske županije te 31. godišnjica oslobođenja požeške Vojarne 123. brigade HV.

I tako se može najjednostavnije konstatirati, dok županica Jozić traži modele i izlazi u susret dragovoljcima i braniteljima s područja čitave Požeško – slavonske županije, traži sredstva i pomoć kakva god im bila potrebna, Turistička zajednica Požeško – slavonske županije s direktoricom Jakobović “svim silama” iste branitelje gura od sebe, a mnogi bi ovo protumačili i provocira.
Objava je nakon “samo” dva sata uklonjena s Facebook stranice Turističke zajednice Požeško – slavonske županije. Zašto je uopće objavljeno ili zašto je uklonjeno, nije nam poznato. Možda je netko mudriji rekao da to ipak nije pametno.
U nastavku možete vidjeti objavu s Facebook stranice TZ PSŽ:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *