Prva liga istok, dvije pobjede u jednom danu STK-a Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Stk Požega – Stk Vodovod Osijek (4-1)
Stk Požega – Stk Cibalia Vinkovci (4-1)

Odličan početak sezone ženske ekipe Stk Požega.
Nastupale su : Nera Vujasinović, Laura Ambruš, Victoria Pustaj i Nikolina Raguž

Susret s Vodovodom je otvorila Nikolina Raguž, kapetanica ekipe i dugogodišnja igracica STK Požege, pobjedom 3-1 nad odličnom Ukrainkom Zoidze za vodstvo 1-0. Premijerni nastup u 1.HL ISTOK Žene zabilježila je Nera Vujasinović ( 2010. Godište). Nera je pružila solidan otpor također mladoj, snažnoj u13 reprezentativki Eleni Vukovac. Za ponovno vodstvo pobrinila se Victoria Pustaj (novo pojačanje Stk Požega ,u15 reprezentativka i trenutno broj jedan na ranglisti HSTS-a do 15 godina) pobjedivši Hanu Čmelak, talentiranu curu iz Donjeg Miholjca koja je od ove godine igračica Vodovod Osijeka. Vodstvo su u paru podebljale Raguž/Pustaj protiv Zoidze/Vukovac pobjedom 3-1. Za konačnih 4-1 pobrinila se Nikolina Raguž pobjedom 3-1 nad Elenom Vukovac

Popodnevni susret s Cibaliom iz Vinkovaca je započeo zamjenjenim ulogama Raguž i Pustaj , ali s jednakim uspjehom , pobjedom Pustaj nad Vlatkom Vrdoljak (3-0), puno starijom, iskusnijom igračicom . Premijerni nastup je zabilježila i Ambruš Laura 2009. godište. Protiv iskusne trenerice i igracice Tonke Markić nije imala puno prilika.
U vodstvo nas dovodi Nikolina pobjedom 3-0 nad Barbarom Vučinić. Pustaj/Raguž podebljavaju vodstvo na 3-1 protiv Tonke Markić i Vlatke Vrdoljak, a za završetak vrlo uspješnog stolnoteniskog dana ovog puta se pobrinila Victoria Pustaj pobjedom 3-1 nad Tonkom Markić. Cure su pokazale da ozbiljno konkuriraju za osvajanje prve lige .

Ekipu je vodio trener Zlatko Pirc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *