Prva rock poslastica čeka vas 23.6. u Kaptolu na Rock maratonu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Prošlogodišnjim povratkom kultne kaptolačke manifestacije, Rock maratona, Kaptolom se ponovno širi dobar rock and roll za sve ljubitelje tog glazbenog žanra. Udruga Čaš’ca potrudila se da se ovogodišnji događaj proširi s lokalnih bendova na itekako renomirane i poznate bendove iz Lijepe naše, ali i preko granice.
Prvi će nastupiti DeminutiV, mladi rock bend iz Prnjavora. Postoje nešto više od 3 godine i kroz taj period su nastupali na raznim događanjima te osvojili zavidne nagrade. Uskoro će objaviti i svoju autorsku pjesmu. Nakon njih na pozornicu stiže Cota G4, daruvarski rock bend koji je frontmen Marko Osmanović osnovao još 1998. godine. Nedavno su objavili i četvrti studijski album „Mjesečeva kći“. Atmosferu će nakon njih dodatno zagrijati JELUSICK bend, kojeg predvodi dobro nam poznat Dino Jelusić, rođeni Požežanin. Ekipa je svirala na 2 europske turneje, gdje su pozornicu dijelili s velikim poznatim imenima. Dino je i član grupe Whitesnake, a rijetko tko se može pohvaliti da ga je osobno zvao David Coverdale. Upravo na taj način, Dino je postao član ovog planetarno poznatog benda te je s njima krenuo na veliku oproštajnu turneju po Europi. Prva pjesma Jelusick benda bila je 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐞𝐫, zatim Reign of Vultures i Fly High Again, a uskoro će izaći i cijeli album ove vrijedne ekipe. Na kraju ove rock poslastice predstavit će se Beznadni slučaj, bend koji se okupio 2005. godine, kada su se kao klinci upustili u rock vode. Predstavit će se u nešto drugačijem sastavu i do kraja će rasplesati publiku dobrim rock hitovima.
Mjesto održavanja Rock maratona je ponovno ispred srednjovjekovne utvrde Starog grada. Ova prekrasna kulisa čeka sve željne dobrog rock and rolla u petak, 23.6.2023. godine, s početkom od 20 sati. Ulaz je slobodan. Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranici Rock maratona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)