Prvoligaš Slaven Belupo odradio pripreme u Velikoj, donirali i vrijednu opremu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Proteklih 14 dana, Općina Velika i NK Papuk Velika, bili su domaćini priprema nogometnom klubu Slaven Belupo iz Koprivnice. Inače, Slaven Belupo je stalni prvoligaš 1. Hrvatske nogometne lige (HNL).
Iskusni trener i sportski direktor koprivničke momčadi je Osječanin Zoran Zekić, nekadašnji član prve postave Kamen Ingrada iz Velike.
Proteklih 14 dana Slaven Belupo bio je smješten u HEP NOC odmaralištu u Velikoj, dok su pripreme i pripremne utakmice imali na stadionu NK Papuka.
Posljednjeg dana, Zoran Zekić je u ime kluba domaćinu donirao vrijednu opremu u znak zahvalnosti.

“Kao zahvalu za idealne uvjete za trening, trener Zoran Zekić je ispred NK Slaven Belupo donirao 18 lopti i garnituru dresova NK Papuk Velika. Još jednom veliko hvala za klub iz Velike!” – priopćili su iz Slaven Belupa.

“SLAVEN BELUPO DONIRAO VRIJEDNU OPREMU NAŠEM KLUBU
Prije jučerašnje utakmice između Slaven Belupa i Slobode Tuzla koja se igrala na našem terenu, sportski direktor i trener Slaven Belupa Zoran Zekić uručio je našem tajniku Valentinu Ragužu vrijednu donaciju. Slaven Belupo je našem klubu donirao 18 vrhunskih Adidas lopti, te garnituru dresova. Veliko hvala NK Slaven Belupo i Zoranu Zekiću!!” – priopćili su iz NK Papuka.
U nastavku možete vidjeti i neke fotografije koje je objavio NK Slaven Belupo:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *