PSŽ: Javni poziv za dodjelu potpora vatrogasnim organizacijama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Foto: PSŽ

Foto: PSŽ


Požeško-slavonska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora vatrogasnim organizacijama za organizaciju i obilježavanje obljetnica djelovanja. Za dodjelu potpora za organizaciju i obilježavanje obljetnica vatrogasnih organizacija koja su predmet ovog Javnog poziva, raspoloživa sredstva Proračuna Požeško-slavonske županije za 2023. godinu iznose 13.000,00 eura.

Prijavu za dodjelu potpora za organizaciju obilježavanja obljetnica djelovanja, mogu podnijeti dobrovoljna vatrogasna društva, vatrogasne zajednice i javne vatrogasne postrojbe s područja Požeško-slavonske županije, koje su održale ili koje će do kraja 2023. godine održati obilježavanje jubilarne obljetnice djelovanja.

Za obilježavanje jubilarnih obljetnica dodijelit će se potpora za:
– postojanje društva do 50 godina: 400,00 eura
– postojanje društva od 60 do 100 godina: 800,00 eura
– postojanje društva od 110 godina i više: 1.600,00 eura
Na ovaj Javni poziv se ne mogu prijaviti aktivnosti koje se već u potpunosti financiraju iz Proračunskih sredstava Županije ili drugih javnih izvora.

Prijave odnosno zahtjevi se zaprimaju od 6. studenoga 2023. godine do 20. studenoga 2023. godine u 23.59 sati, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Požeško-slavonske županije za ovu godinu.

Prijave za Javni poziv dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata „e-Prijave“ na propisanim obrascima i sa svom obaveznom dokumentacijom. Više detalja o Javnom pozivu pronađite ovdje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)