Pukovnik Ivica Mandić imenovan zamjenikom zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike Požega

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Vojarni 123. brigade HV Požega od većih ustrojbenih cjelina postoje Središte za obuku i doktrinu logistike (SzOiDL), Dočasnička škola “Damir Tomljanović Gavran” i Bojna za temeljnu obuku dragovoljnih ročnika. Tako Središte za obuku i doktrinu logistike Požega pripada Zapovjedništvu za logistiku, Dočasnička škola “Damir Tomljanović Gavran” sastavnica je Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”, dok je Bojna za temeljnu obuku dragovoljnih ročnika sastavnica Središta za obuku pješaštva i oklopništva.
Zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike Požega ujedno obnaša dužnost i zapovjednika Vojarne 123. brigade HV Požega, budući da je SzOiDL najveća ustrojstvena jedinica u požeškoj vojarni, a dužnost obnaša brigadir Mile Valentić. Zapovjednik Dočasničke škole “Damir Tomljanović Gavran” je brigadir Ivica Pejaković. Zapovjednik Bojne za obuku dragovoljnih ročnika je pukovnik Ivica Markanjević. Kao što je prethodno navedeno, svaka ustrojstvena jedinica u vojarni 123. brigade HV Požega, ima svoju uspravnicu.

S prvim mjeseca veljače, na dugo upražnjeno mjesto zamjenika zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike Požega, imenovan je Alilovčanin pukovnik Ivica Mandić, dragovoljac Domovinskog rata.
Pukovnik Ivica Mandić do sada je obnašao niz odgovornih dužnosti u 123. brigadi HV, u Upravi za obuku i školstvo Glavnog stožera OSRH te u Zapovjedništvu za obuku i doktrinu “Fran Krsto Frankopan”. Za svoj dosadašnji rad i doprinos razvitku Oružanih snaga RH, višestruko je pohvaljivan, nagrađivan i odlikovan.
Ovom prigodom pukovniku Mandiću čestitamo na zasluženom rasporedu za obnašanje nove dužnosti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)