Jozić, Jakobović, Puljašić i trošenje Vašeg novca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ne tako davno, pisali smo o tome koliko je dnevnica u protekle četiri godine potrošio bivši Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.
Bivši župan Tomašević, na dnevnice je potrošio 50.232,61 kuna.

Bivši gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić u svom mandatu, odnosno u protekle četiri godine, potrošio je samo na dnevnice 24.605,05 kuna Vašeg novca.
Uz plaću veću od 17.000,00 kuna neto, trošile su se i dnevnice, a za što točno, nije nam poznato.
Vjerojatno je zbog tih dnevnica i tolike velike plaće Grad Požega ovako “razvijen i uspješan” po svim parametrima, da se gotovo pa sve raspada a da je broj stanovnika nikad manji.

Aktualna direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović se također nije libila putovati na teret žitelja Požeško-slavonske županije i za isto iskoristiti svoje zakonsko pravo te uzeti dnevnice. Tako je u posljednje četiri godine uprihodila 9.962,15 kuna.
Neslužbeno doznajemo da je većina tih “službenih putovanja” bilo u grad Zagreb, no o Zagrebu nešto kasnije.
Direktorica Jakobović na čelu Turističke zajednice Požeško-slavonske županije više je od 12 godina, “preživjela” je župana Marijana Aladrovića, dva mandata župana Alojza Tomaševića i sada bez obzira na sumnjive radnje o kojima smo pisali mi, ali i još neki lokalni portali, opstaje i kod aktualne županice Antonije Jozić.
Vjerujemo da su dnevnice direktorice Jakobović opravdane s obzirom na to da nam je županija svakodnevno “krcata” turistima iz čitavog svijeta.

Direktoricu Jakobović naša draga županica Jozić ne želi maknuti bez obzira na to da je gotovo 600 tisuća kuna dodijelila tvrtkama iz Zagreba, dok je lokalnim tvrtkama i obrtima dodijeljeno čitavih 0 kuna. Pisali smo da je jedna od navedenih tvrtki možda čak i fiktivna, no niti to ne smeta našoj županici Jozić. Je li zbog tih tvrtki putovala u Zagreb i “zarađivala” dnevnice, nije nam poznato.
Kako će nešto smetati našoj županici Antoniji Jozić kad je prema pisanju jednog lokalnog portala u prvih 9 mjeseci mandata uspjela već “spremiti” 3.700 kuna samo od dnevnica.
Uz neto plaću od 18.701,22 kuna i korištenje službenog automobila 0-24 sata, za odlazak u Osijek na predavanja na fakultet, u shopping, a kako neslužbeno doznajemo, službenim autom odlazi čak i na noktiće u Zrinsku ulicu.. Zaista se nema razloga buniti ili nekog kažnjavati jer i sama iskorištava sve benefite koje smo joj mi dali kao glasači.

Požeško-slavonska županija jedna je od gorih po svim pokazateljima. Također je jedna od onih koje su izgubili najviše stanovnika, no pojedince poput županice to niti najmanje ne brine .
Eto drage čitateljice i čitatelji, Vaša sredstva se rasipaju na sve strane, opravdano ili ne opravdano, vjerujemo da nije teško zaključiti, dovoljno je samo malo osvrnuti se oko sebe i sve će Vam se samo kazati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *