Radna akcija Požeških planinara na PD “Lapjak” i Planinarskoj kući “Trišnjica”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ove hladne siječanjske nedjelje dvadesetak vrijednih članova HPD “Sokolovac” Požega odradilo je radnu akciju na svojim objektima. Usprkos hladnoći i tmurnom vremenu nakon ispijene kave i pokojeg toplog napitka prionulo se poslu.

Jedan tim je ostao uređivati samu unutrašnjost doma počevši od čišćenja kuhinje, sale i hodnika. U unutrašnjosti objekta promijenjena su i postavljena nova rasvjetna tijela, vodokotlić te su odrađeni ostali sitni popravci koji su bili neophodni. Drugi tim je čistio podrum PD “Lapjak” počevši od slaganja i pripremanja drva te čišćenja okoliša samog objekta od smeća i lišća.

Treći tim je išao na Planinarsku kuću “Trišnjica” gdje je očišćen sami objekt, pripremljena drva za dolazak planinara te popravljena vrata na WC-u. Bez obzira na veliku hladnoću dobrog raspoloženja i pjesme nije ne dostajalo te je radna akcija bila pravi užitak za sve članove. Po završetku radne akcije u Planinarskom domu je bio organiziran ručak i piće za sve sudionike nakon čega je slijedilo druženje i ples do kasnih poslijepodnevnih sati. HPD “Sokolovac” Požega ima u vlasništvu ili najmu veliki broj objekata kojima upravlja tako da postoji potreba i obaveza za radnim akcijama.

Veliko je zadovoljstvo i sreća što se svaki put veliki broj članova odazove ovim akcijama koje su osim rada prilika za druženje, zadovoljstvo i dobru atmosferu što je svakako glavno obilježje planinara i planinarskog pokreta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika