Radovi na novom Centru za socijalnu skrb Požega napreduju izvanredno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kamen temeljac za izgradnju zgrade Centra za socijalnu skrb Požega, položili su 14. siječnja 2022. godine ravnatelj Centra za socijalnu skrb Požega Vjekoslav Potočanac, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i ministar Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.

Izvođač radova je tvrtka L projekt d.o.o., dok je ukupan iznos projekta 12.104.575,70 kn.
Rok završetka radova je 11. listopad 2022. godine, međutim uzmemo li u obzir ozbiljnost i profesionalnost tvrtke L projekt d.o.o. koja je na ovom primjeru pokazala kako ozbiljna građevinska tvrtka obavlja posao za koji je plaćena, vjerujemo da će službeno otvorenje biti i prije očekivanog roka.

Napredak u izgradnji, može se vidjeti svakodnevno, jer je velik broj zaposlenika tvrtke izvođača radova konstantno na “baušteli” i uz pomoć razne građevinske mehanizacije, zgradu Centra za socijalnu skrb, malo po malo “dižu” i vode prema krajnjem cilju.

Na mjestu radova, uz zaposlenike tvrtke L projekt d.o.o., nerijetko se može vidjeti i ravnatelja Potočanca koji ništa ne prepušta slučaju.

Nadamo se da će građevinska tvrtka nastaviti ovim tempom i dalje te da će Požega vrlo brzo dobiti novu i modernu zgradu Centra koja će primarno biti za svrhu i u korist njezinih krajnjih korisnika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika