Rakije destilerije Šimić osvojile ZLATNU i BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Rakije destilerije Šimić osvojile su ZLATNU i BRONČANU medalju na prestižnom svjetskom natjecanju u Londonu.

Na jednom od najvećih svjetskih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete vina i alkoholnih pića International Wine and Spirit Competition 2022. (IWSC) u Londonu, proizvodi destilerije Šimić našli su se u prestižnom društvu nagrađivanih proizvoda.

Potvrdu svoje kvalitete i vrijednosti dobila je rakija od marelice koja je s visokih 98 bodova osvojila ZLATNU medalju „IWSC Outstanding“ koja označava primjer proizvoda koji se izdvaja od ostalih u kategoriji. Isto tako, rakija Viljamovka i rakija od dunje osvojile su BRONČANU medalju.

Rakija od marelice Šimić je proizvedena od najkvalitetnijih plodova marelice. Posebnim načinom prerade, odvajanjem koštice, očuvana je aroma i okus ovog osobitog voća karakteristična i prepoznatljiva po svom mirisu i okusu.

Rakija Viljamovka Šimić proizvodi se isključivo od kruške Viljamovke. Prepoznatljivog, mirnog, plemenitog okusa i veoma otmjena. Pažljivom destilacijom sačuvan je karakterističan okus i intenzivan i plemenita aroma Viljamovke.

Rakija od dunje Šimić je proizvedena od najkvalitetnijih plodova dunje. Pažljiv izbor dunje daje fini voćni miris i čini ovu rakiju tako pitkom i punom.

Priznanje ovakve vrste je velika čast koja služi kao poticaj za još veći trud i rad.

Čestitamo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *