Raspisan natječaj za zanimanje policajac i najava Dana otvorenih vrata policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Na jutrošnjoj konferenciji za medije, glasnogovornica PU požeško-slavonske županije Nikolina Janković i zamjenik načelnika PU požeško-slavonske županije Dalibor Bauer govorili su na temu natječaja za zanimanje policajac i tom su prigodom najavili i Dan otvorenih vrata policije.
Više o natječaju kako postati policajac možete pročitati OVDJE.

Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska uprava požeško-slavonska u utorak 7. lipnja s početkom u 11 sati u Požegi u Ulici svetoga Florijana (kod suda) organizira Dan otvorenih vrata policije.

Na Danu otvorenih vrata predstavit će se razni poslovi policije, kao i oprema i tehnika kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu. Policijski službenici Policijske postaje Požega će prezentirati opremu (uređaj za snimanje brzine, uređaj za mjerenje koncentracije alkohola, uređaj za utvrđivanje prisutnosti droge u organizmu, vozilo za očevide, motocikl), policijski službenici ureda načelnika će prezentirati nacionalne programe koje provode, policijski službenici kriminalističke policije će prezentirati testera za droge te uzorke raznih vrsta droga, kao i opremu kriminalističke tehnike, dok će policijski službenici protueksplozijske zaštite prezentirati svoju opremu i rad.
Interventna jedinica policije će prezentirati opremu i naoružanje koje koriste te demonstrirati borilačke vještine, primjenu palice, oružja i taktike postupanja te primjenu policijskih ovlasti.

Pozivamo Vas da posjetite Dan otvorenih vrata te saznaju nešto više o policijskom poslu i natječaju koji je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova. Posebno pozivamo nezaposlene osobe do 28 godina života, koje su završile ili koje završavaju srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *