Raste trava zelena, Hrvatske vode ne doživljavaju nikoga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Prije nekoliko dana prozvali smo pročelnicu Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Andreju Menđel. Iako direktno to nije njezina ingerencija nego kako neslužbeno doznajemo Hrvatskih voda, nije nam poznato što je pročelnica Menđel učinila po pitanju ubrzanja i rješavanja problema koji se nalazi u 1. zoni grada Požege.

Provjerili smo imali li tvrtka Komunalac Požega d.o.o. i ovog puta se ne može ništa prigovoriti jer je direktor Domagoj Lovrić pravovremeno svoje djelatnike poslao da pokose ono što je u njihovoj nadležnosti, svoje obveze ne ispunjavaju Hrvatske vode i tvrtka koja za njih obavlja ovaj dio posla a to je Presoflex gradnja d.o.o.

Trava na pojedinim dijelovima prelazi visinu od jednog metra, čitateljica nam tvrdi da je već vidjela zmiju, što vjerujemo da će biti sve češće. Upit smo poslali Hrvatskim vodama i nadamo se čim prijem ne odgovoru nego rješavanju problema, kad već Grad Požega nije u stanju ovo iskoordinirati s Hrvatskim vodama, mi ćemo. Sad zbog građanki i građana nije hitno, a da dolazi primjerice neki ministar ili predsjednik Vlade, uvjereni smo da bi se problem riješio. Sramotno zaista, ali računi se uredno ispostavljaju i to ne baš mali računi. Nekoliko fotografija od sada možete vidjeti u nastavku:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika