Ravnateljica GKP Valentina Neferović izabrana u Nadzorni odbor Hrvatskog centra ASSITEJ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na elektronskoj Skupštini za kandidate za idući Nadzorni odbor Hrvatskog centra ASSITEJ u zadanom roku od 7. do 10. lipnja 2022. godine pristigle su predložene kandidature za tri kandidata: Dunju Vuković (Teatar Poco Loco), Valentinu Neferović (Gradsko kazalište Požega) i Magdalenu Lupi Alvir (Gradsko kazalište lutaka Rijeka). Ukupno 37 glasača/članova je glasovalo te su kandidati prihvaćeni s niti jednim suzdržanim glasom ili protiv – prenosi Gradsko kazalište Požega.

Podsjetimo, Hrvatski centar Assitej osnovan je 1996. godine kao ravnopravni član ugledne kazališne organizacije ASSITEJ koja okuplja nacionalne centre iz cijeloga svijeta.
ASSITEJ u Hrvatskoj udružuje 34 profesionalna kazališta za djecu i mlade, 23 profesionalno vođenih dramskih studija i 6 individualnih članova. Cilj HC ASSITEJ je biti vodećom krovnom udrugom kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija i Ministarstvom obrazovanja nastoji se uspostaviti kriterije kvalitete na tržištu kazališta za djecu i mlade.
Svakako će ovo članstvo doprinijeti daljnjem razvoju Gradskog kazališta Požega kao i svim kazalištima u Mreži slavonskih kazališta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)