Ravnateljica GKP Valentina Neferović izabrana u Nadzorni odbor Hrvatskog centra ASSITEJ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na elektronskoj Skupštini za kandidate za idući Nadzorni odbor Hrvatskog centra ASSITEJ u zadanom roku od 7. do 10. lipnja 2022. godine pristigle su predložene kandidature za tri kandidata: Dunju Vuković (Teatar Poco Loco), Valentinu Neferović (Gradsko kazalište Požega) i Magdalenu Lupi Alvir (Gradsko kazalište lutaka Rijeka). Ukupno 37 glasača/članova je glasovalo te su kandidati prihvaćeni s niti jednim suzdržanim glasom ili protiv – prenosi Gradsko kazalište Požega.

Podsjetimo, Hrvatski centar Assitej osnovan je 1996. godine kao ravnopravni član ugledne kazališne organizacije ASSITEJ koja okuplja nacionalne centre iz cijeloga svijeta.
ASSITEJ u Hrvatskoj udružuje 34 profesionalna kazališta za djecu i mlade, 23 profesionalno vođenih dramskih studija i 6 individualnih članova. Cilj HC ASSITEJ je biti vodećom krovnom udrugom kazališta za djecu i mlade u Hrvatskoj. U suradnji s Ministarstvom kulture i medija i Ministarstvom obrazovanja nastoji se uspostaviti kriterije kvalitete na tržištu kazališta za djecu i mlade.
Svakako će ovo članstvo doprinijeti daljnjem razvoju Gradskog kazališta Požega kao i svim kazalištima u Mreži slavonskih kazališta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *