Razrješenja i imenovanja u Požeškoj biskupiji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon nedavnog svećeničkog ređenja u Požeškoj biskupiji, biskup Antun Škvorčević razriješio je dosadašnjih službi i imenovao na nove dužnosti sljedeće svećenike:

Ivan Klarić, mladomisnik, imenovan je na službu župnog vikara u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi i za vjeroučitelja u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi.

Ljubiša Krmar, razriješen je službe duhovnika u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici.

Krunoslav Siroglavić, razriješen je službe vjeroučitelja u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i imenovan na službu duhovnika u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici.

Karlo Topalović, razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi i vjeroučitelja u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi te imenovan na službu pastoralnog suradnika u Župi sv. Ivana Krstitelja u Špišić Bukovici i vjeroučitelja u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *