Rezultati foto natječaja Čitam. Osjećam.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U natječaju koji je trajao od 1. rujna do 1. listopada 2021. sudjelovalo je 125 autora s ukupno 362 prijavljene fotografije. Tema natječaja bila je fotografski portret osobe na čijem se licu može iščitati emocija.
Prema ocjenama prosudbenog povjerenstva u sastavu: Damir Hoyka, Tatjana Kostanjević, Mia Matijević Akrap i Aleksandra Šutalo, nagrađeni su sljedeći autori i fotografije:
mjesto
Etna Marković za fotografiju Jučer sam plakala / Iyanla Vazant
mjesto
Vedran Bišćan za fotografiju Isijavanje / Stephan King
mjesto
Vanessa Lukas za fotografiju Tena / Josip Kozarac


Svečano proglašenje pobjednika i otvorenje izložbe fotografija “Knjiga svaki dan 2021. – Čitam. Osjećam.” bit će organizirano 13. listopada 2021. u  19 sati u okviru programa svečanog otvorenja Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Požega. Svi autori bit će pozvani na otvorenje izložbe gdje će autorima odabranima u izložbu biti uručeno priznanje, a nagrađenim autorima nagrade. Nakon Požege, izložba gostuje i u drugim gradovima Hrvatske.
U slučaju da autori ne mogu doći u Požegu na otvorenje izložbe, nagrada i/ili priznanje će im biti poslano poštom na kućnu adresu.

Gradska knjižnica Požega zahvaljuje svim autorima na sudjelovanju u foto natječaju, a pobjednicima i odabranima za izložbu čestita!IZVOR: Gradska knjižnica Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika