RK Kutjevo žene prvi put nastupile na turniru veterana Ive Petranovića

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


RK Kutjevo, žene pristupile su prvi put Rukometnom turniru za veterane Ive Petranovića, koji se tradicionalno održava već 11 godina u Novoj Gradišci. Turnir je međunarodnog karaktera, sastavljen od brojnih muških i ženskih ekipa zaljubljenika u ovaj sport – prenosi Kutjevački.hr.

Kad pomisliš da si svoje odigrao, da ostaju samo uspomene i pozdravi, stigne iznenadni poziv predsjednice RK Slavonka iz Nove Gradiške za ovaj događaj! I u tren oka svi smo za, “malo nas je, al nas ima, pa kako bude”. Stigli smo; poznat miris dvorane zahvaća nas atmosferom adrenalina, grlimo i pozdravljamo rivale iz mladosti. Kod svih slično, po koja sijeda, koja kila i godina više, al golovi se broje. Na osjet i miris lopte, opet si svoj “fokus na ekipu i dodaj”. Uh, prva utakmica sa favoritima turnira, bila je oštra i gruba! Sretne da smo ne ozlijeđene, nije bilo lako. Druženje nakon utakmice, prisjećanja, pozdravi i upoznavanja rezultiralo je dogovorom za naš dan 24.2., kada u Kutjevu imamo “Susrete generacija kutjevačkih rukometaša”, koji je sada postao i međunarodni turnir. – ponosno ističe Ana Marković, predsjednica udruge RK Kutjevo.

U subotu turnir se nastavio u Novoj Gradišci od 9 do 18 h. Vidjelo se puno dobrih utakmica, poteza i poznatih lica. Odigrali smo korektnu utakmicu s pobjednicama turnira iz Slavonskog Broda. Svečana večera održana je u hotelu Kralj Tomislav uz dodjelu pehara najboljima. Svakako jedno bogato, iskustvo, hvale vrijedno, koje će olakšati rad i suradnju RK Kutjevo sa ostalima. Tko zna, možda ova ekipa još koji turnir zaigra, pa ne bude više “enigma” koju su svi u dvorani čekali da vide. Čekamo vas u dobrom raspoloženju 24.2.2024. u našoj dvorani u Kutjevu, a na mladima ostaje da se besplatno upišu i treniraju u RK Kutjevo. I dalje želim da svoju djecu zarazimo sportom i da im rukomet bude odskačuća daska u utakmici odrastanja. Vaša trenerica, Ana Marković. – za kraj je dodala Ana Marković, predsjednica udruge RK Kutjevo.

Za Kutjevo su zaigrali: Nikolina Tanadara Jambrečina, Ana Marković, Vlatka Vasilj, Romana Došen, Monika Pehal, Ivanka i Olgica Tonček i Marija Elena Nikolić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)