ROADPOL – pojačani nadzor brzine kretanja vozila od 17. do 23. travnja 2023. godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ovog tjedna diljem Europe provodi se ROADPOL-ova akcija pojačanog nadzora brzine kretanja vozila te se u okviru pojačanih mjera u petak 21. ožujka od 00.00 do 24.00 sata, provodi 24-satni nadzor brzine i na području Policijske uprave požeško-slavonske.

U tu svrhu policija je pozvala građane da predlože lokacije na kojima žele da se kontrolira brzina kretanja te ovim putem zahvaljujemo. Dio njihovih prijedloga je usvojen te će se na tim lokacijama i provesti ova akcija. Osim lokacija koje su predložili građani, policija će nadzirati brzinu i na lokacijama na kojima se prema statističkim pokazateljima događaju prometne nesreće uzrokovane nepropisnom ili neprilagođenom brzinom. U akciju je uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru prometa. Također, prekršaji brzine utvrđivat će se i fiksnim kamerama za mjerenje brzine vozila.

Policijska uprava požeško-slavonska poziva vozače da poštuju ograničenja brzine na cestama, da voze oprezno i vode računa o svojoj sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *