Robert Bakić i Darko Zovko drugi na parovnom prvenstvu regije Istok u Osijeku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


OSIJEK – Parovno prvenstvo regije Istok održano je proteklog vikenda na kuglani Pampas u Osijeku. Kuglači požeških Novih Nada Darko Zovko i Robert Bakić su ponovo na postolju, a to su uspjeli u konkurenciji šesnaest najboljih parova iz pet slavonskih županija. Požeški kuglači su kroz kvalifikacije došli  do ove završnice gdje se najbolje snašao i odigrao domaći par iz KK Osijek, Matija Tutnjević sa 613 i Ivan Bartulović sa 618 odnosno ukupno 1231 oborenih čunjeva.

Drugo mjesto zauzeli  su Robert Bakić 541 i Darko Zovko sa 652 odnosno ukupno 1193 oborena čunja. Treći je bio par KK Zrinski pivovara Osijek sa 1180 dok je odlično četvrto mjesto zauzeo par KK Papuk Pakrac, Robert Dezad 580 i Domagoj Tušim sa 587, ukupno 1167 oborenih čunjeva. Prva četiri para stekla su pravo da predstavljaju našu regiju na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati u nedjelju, 10. 03. 2024. u Bjelovaru.

Treba istaći da je Požeško – slavonsku županiju predstavljalo četiri para. Nastupili su još i Zvonko Gnezda i Jasmin Ramić (KK Papuk Pakrac) koji su zauzeli peto mjesto te par KK Obrtnik,  Dražen Dujmović i Josip Soudek koji su završili na 12. mjestu.

Najbolji pojedinačni rezultat  na cijelom regionalnom natjecanju imao je Darko Zovko s impresivnih 652 oborena čunja čime je i dalje suvereni vladar gotovo svih slavonskih kuglana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *