Rođendansko iznenađenje gradonačelnika Josipa Budimira

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Da kutjevački gradonačelnik Josip Budimir itekako cijeni vrijedne poduzetnice sa svog područja, potvrđuje i današnja rođendanska gesta. Cvijećem je na njezinom radnom mjestu iznenadio Mariju Ribičić, uglednu i uspješnu vlasnicu OPG Ribičić iz Grabarja koja se bavi proizvodnjom sira. Srijedom i subotom Marija svoje domaće sireve prodaje na tržnici u Pleternici pa je tako i za svoj 43. rođendan s osmjehom na licu i uvijek lijepim riječima dočekivala kupce – prenosi Kutjevački.hr.

Marija Ribičić majka je trojice sinova, Mihaela, Stjepana i Fabijana. Sa suprugom Ivicom sinove uče najvažnijim životnim vrijednostima, biti vrijedan i pošten. A upravo je takva i sama. Izuzetno vrijedna, uvijek vedra i nasmijana. Njezin radni dan počinje dok mnogi vjerojatno još spavaju, čak i prije svitanja, jer posla je puno. Brine o 50 krava, proizvodi sireve koji su traženi diljem Hrvatske te uz sve to brine o cijelom domaćinstvu. I tako svakodnevno do kasnih večernjih sati. Uz sve to, Marija odlazi prodavati i na sajmove. Ne čudi stoga što je 2015. godine proglašena najuzornijom seoskom ženom u Hrvatskoj.

Cvijeće kojim ju je danas iznenadio kutjevački gradonačelnik znak je pažnje za sve što Marija čini za svoj kraj ne samo proizvodima i radom, već i iznimnim doprinosom u očuvanju tradicije i kulture kutjevačkog kraja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)