Ronilački klub Požega sudjelovao u Eko akciji čišćenja dna i obale rijeke Save

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dvodnevno druženje su imali Požeški ronioci ovog vikenda u Slavonskom Brodu gdje je Klub podvodnih aktivnosti Marsonia organizirao tradicionalni Eko kamp “Sava Slavonski Brod 2022.”-ekološka akcija čišćenja dna i obale rijeke Save. Akcija je i dio nacionalne kampanje “Čuvam, pazim, ne bacam”.
“Nakon dvije pandemijske godine, napokon imamo prilike ponovno se odazivati pozivima kolega ronioca iz cijele Hrvatske.
S klubom iz Slavonskog Broda od samog osnivanja imamo odličnu suradnju i velika su nam podrška bili u radu i uvijek koristimo priliku da im zahvalimo na svemu. Bila je ovo prilika za druženje i s kolegama iz drugih klubova, poput KPA Vodomar iz Duge Rese i Ronilačkog Centra Osijek koji su također bili sudionici akcije.
Nažalost Sava je bila jako mutna, slaba je bila vidljivost i jake su bile struje ovog vikenda zbog obilnih kiša prošlog tjedna, tako da smo počistili koliko smo mogli ,a da pri tome ne ugrožavamo našu sigurnost”- rekla nam je dopredsjednica kluba Martina Makarević.
Ronilački klub Požega organizira tečajeve za ronioce R1 zvjezdice na Gradskim bazenima u Požegi, a uskoro planiraju postaviti i izložbu podvodnih fotografija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *