Rukometaši Požege odigrali dvije pripremne utakmice na turniru u Slatini

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

SLATINA – Rukometaši Požege su 07. kolovoza počeli pripreme za novu sezonu 1. Hrvatske rukometne lige – Sjever. Nakon dva tjedna treniranja na vanjskim terenima na Sportsko – rekreacijskom centru u subotu, 19. kolovoza su sudjelovali na turniru u Slatini gdje su odigrali dvije utakmice. 

Požežani su poraženi od Slatine i Moslavine (Kutina) ali kako zbog radova na uređenju parketa u Sportskoj dvorani Tomislav Pircjoš nisu radili s loptom u rukama to nije ništa neočekivano. 

Protiv Slatine poraženi su rezultatom 19:15 (12:5), a protiv Moslavine 19:14 (11:8). Treću pripremnu utakmicu igrači trenera Daria Anića i Filipa Bešlića odigrat će u subotu, 26. kolovoza u gostima kod premijerligašaOsijeka, a tijekom ovog tjedna trebali bi početi i s treninzima u dvorani jer su radovi pri samom kraju. 

Požeški klub novu sezonu 1. HRL – Sjever otvara u subotu, 16. rujna domaćim susretom protiv Rudara 2 (Samobor) koji je novak u ligi. Prvi dio sezone završava 09. prosinca utamicama 13. kola, a nastavak sezone predviđen je za 03. 02. 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)