Rukometni klub „LIPA“: Škola rukometa i u pakračkim vrtićima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Rukometni klub “LiPa” jedan je od šest klubova Hrvatskoj koji će od 1. siječnja 2023. provoditi projekt “Rukomet u vrtićima” kao dio Masterplan projekta Europske rukometne federacije (EHF) i Hrvatskog rukometnog saveza. Povodom toga jučer su na svečanom potpisivanju ugovora u Zagrebu prisustvovali Mario Lopar, predsjednik RK „LiPa“, gradonačelnica Anamarija Blažević te Anđelko Lucić, voditelj škole rukometa.

Riječ je o projektu koji će se provoditi do 31. prosinca 2025. godine čiji je cilj potaknuti djecu vrtićke dobi na bavljenje općenito sportom, ali i pokušati što više djece animirati kako bi se i nakon vrtićke dobi nastavili baviti rukometom. Uz naš grad i klub u projektu su i gradovi Bjelovar, Koprivnica, Virovitica, Poreč i Zagreb.

Gradonačelnica Blažević prilikom potpisivanja ugovora istaknula je ponos i čast što se Pakrac našao među većim gradovima u ovom projektu zahvaljujući velikoj želji pakračkog rukometnog kluba da ovaj sport promoviraju među našim najmlađim sugrađanima te dodala kako Grad puno ulaže u sport što je put kojim i dalje treba ići.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *