Ruši se NK Slavonija: Gdje se toliko žuri Čabraji i gradonačelniku Glaviću?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Prije pola sata, sam gradonačelnik grada Požege dr.sc. Željko Glavić u društvu predsjednika NK Slavonije Požega Tomislava Čabraje osobno je došao obići radove i vidjeti kako napreduje rušenje tribina NK Slavonije Požega.
Kako mu mi kao portal redovno ukazujemo na probleme u gradu, očito je gradonačelnik Glavić počeo primjenjivati onu staru narodnu: “uzdaj se use i u svoje kljuse” s obzirom da mu odabrani suradnici nisu niti za trešnje brati i nepotrebno mu je sramoti se u medijima zbog nerada drugih.

S obzirom na to da je nedavno jedan “poslušni” portal koji gradonačelnika Glavića hvali kao da je u najmanju ruku ministrant neke crkve, isti portal je naveo PLANOVE gradonačelnika Glavića a između ostalog navedeno je da će se za gradnju i uređenje NK Slavonije u naredne 4 godine mandata (ako ostane 4 godine naravno) uložiti 11 ipol milijuna kuna.
Za takvu cifru bi i neki prvoligaš mogao sagraditi stadion da mu pozavide Dinamo (ne Vidovački nego Zagrebački) i Hajduk iz Splita, no očito se “ima”.

Važno je uzeti u obzir i napomenuti da gradonačelnik Glavić i njegov poslušni portal u tim suludim planovima nisu naveli ODAKLE gradonačelnik misli “izvlačiti” silne miljune za te projekte koji su u “planu”, kao i za trećeligaša Slavoniju.

Još bolji slučaj je to da 9.6 milijuna kuna za šesnaestoligaša (sprdamo se, ali je puno uložiti i 10% navedenog iznosa odnosno 960 000kn) gradonačelnik planirana “ulupati” u NK Dinamo Vidovci.

Možda je u planu da navedena dva kluba zaigraju Ligu Pravaka i Europsku ligu?

Misli li gradonačelnik Glavić da su svi novci iz proračuna njemu dostupni na korištenje?
Planira li se prijaviti na nekakav natječaj i već unaprijed “okreće ražanj dok je zec u šumi
“?

S obzirom na to da je mizerni dio svih investicija pokriven “pomoćima” bit će zanimljivo vidjeti kako gradonačelnik misli “namaći” silne milijune kuna za ovakve totalno nebitne investicije, dok su ulice u gradu Požegi sve propale i sada “zakrpane” na način kao da su se djeca igrala.

Požega je jedan od rijetkih gradova koji u svega nekoliko ulica ima LED rasvjetu, a većinu je postavljao vjerujemo fra Luka Ibrišimović.

Zašto se ovoliko žuri gradonačelniku Glaviću i predsjedniku Čabraji, očito je njima poznato.
Može se samo pretpostaviti da su planovi i više nego “isplativi”.
Isplativi u sportskom smislu, naravno.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika