Ružica Maurus i Marin Klišmanić za svoje uloge u “Gostioničarki” zaradili nominaciju za Zlatni Studio

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Zlatni Studio ušao je sada i službeno u svoje sedmo izdanje. Utrka za ovo prestižno priznanje Studija, Jutarnjeg lista i Hanza Medije je započelo danas. Studio, prvi tjednik za televiziju, radio, film, glazbu i kazalište u bivšoj državi, a danas prilog Jutarnjeg lista te najčitaniji magazin u Hrvatskoj, 2017. godine pokrenuo je nagradu žirija i publike Zlatni Studio pod motom “Najbolji biraju najbolje”. To priznanje vrlo je brzo izraslo u najveću medijsku nagradu u zemlji – piše RVA.

U kategoriji Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu nominirani su Ružica i Marin!

Današnjom objavom nominacija moglo se vidjeti kako su u kategoriji Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu nominirani Požežanka Ružica Maurus za ulogu gostioničarke Ruže u predstavi Gradskog kazališta Požega “Gostioničarka”, te Marin Klišmanić za ulogu Kapetan Lujo Bona, također iz “Gostioničarke”. Nominiranima želimo puno uspjeha, a svoj glas možete im dati ovdje.

Gradskom kazalištu Požega ovo nije prvi susret s nagradom Zlatni Studio jer su početkom godine osvojili nagradu za predstavu „Tena – kronika raspada jedne ljepote“, koja je nastala u koprodukciji Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci, Kazališta Gavella, Ludens teatra, Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar i Gradskog kazališta Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *