S mnoštvom lijepih uspomena iz Baške se vratila posljednja skupina učenika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon nekoliko godina pauze, ove godine objekt u vlasništvu Grada Požege je adaptiran i prilagođen za ljetovanje učenika osnovnih škola. U 8 turnusa po 8 dana, u odmaralištu je ljetovalo ukupno 324 učenika, a u skladu sa socijalnim programom Grada Požege i odlukom Županije, omogućeno je besplatno ljetovanje za 17 učenika slabijeg imovinskog statusa s područja Grada i 22 učenika s područja Požeško-slavonske županije. Prijevoz za učenike je organizirao Grad Požega te je za sve učenike bio u potpunosti besplatan – prenosi Grad Požega.

Pod stručno-pedagoškim vodstvom učitelja i kineziologa u svim skupinama organizirani su sportsko-rekreativni sadržaji, kreativne radionice, animacijski sadržaji, izleti te brojne druge aktivnosti na sreću i zadovoljstvo najmlađih gostiju. Učenici su bili smješteni u novo opremljenim šesterokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, a na korištenju im je bio dostupan i zajednički dnevni boravak s mnoštvom zabavnih sadržaja. Smjeha i dobre zabave nije nedostajalo, a proslavilo se i desetak rođendana, uz tortu – naravno!

Za sljedeću godinu planira se raniji početak i kasniji završetak sezone kroz mogućnost organizacije škole u prirodi te će nastojati u ljetovanje uključiti sportske udruge i umirovljenike. Lijepe uspomene naših osnovnoškolaca donosimo u fotogaleriji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *