Šahovski klub Vina Markota ponovno u drugoj ligi: “Uz potporu grada i kvalitetan rad nastojat ćemo zadržati svoje mjesto”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jedan od konstantnih klubova koji godinama kvalitetnim radom, što kroz organizaciju svojih turnira, što kroz nastupe u ligi promovira ime Pleternice je svakako Šahovski klub Vina Markota. Dugogodišnji trud i rad je kulminirao ove sezone osvajanjem naslova prvaka Treće hrvatske šahovske lige – Istok. Zahvaljujući izvrsnoj sezoni i naslovu prvaka plasirali su se u viši rang natjecanja, a na tom uspjehu im je čestitala i pleternička gradonačelnica Marija Šarić – prenosi Grad Pleternica.

– Sport je jedan od najboljih načina promocije, a mi smo tu da vodimo brigu o svim udrugama, volonterima i sportašima koji svojim radom doprinose promociji i razvoju sredine. Ponosni smo na sve naše udruge kojih je u ovom trenutku preko 60 i sa svima tijekom godine nastojimo provoditi brojne aktivnosti uz sve one njihove osnovne. Želim iskoristiti ovu priliku da osim čestitke uputim i zahvalu svim članovima Šahovskog kluba, ne samo na ovom izuzetnom uspjehu nego i na svom kontinuiranom radu koji su izvršili u prošlim godinama – rekla je Šarić.

Šahovski klub Vina Markota trenutačno broji 22 igrača, od čega 10 aktivnih natjecatelja. – Ovaj uspjeh nas ponovno vraća u rang do prve lige koju smo igrali 2014. godine. Vjerujem kako ćemo uspjeti u nastojanju da kroz sportski i organizacijski dio održimo svoje sudjelovanje u ovoj ligi, a siguran sam kako niti pomoć grada neće izostati u daljnjim aktivnostima – rekao je Marko Markota, predsjednik Šahovskog kluba Vina Markota.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *