Sajam cvijeća u Lipiku donosi radost i veselje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U nedjelju, 12. svibnja, Lipik će oživjeti u bojama, mirisima i veselom šumu. Grad Lipik i lipička Turistička zajednica ponosno najavljuju dvanaesti po redu Sajam cvijeća, koji će se održati u prekrasnom lipičkom parku s početkom u 11 sati.

Najavljen kao jedan od najuzbudljivijih događaja proljeća, ovogodišnji Sajam cvijeća privući će pažnju svojim bogatstvom ponude i zanimljivim sadržajima. Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Grada Lipika, ističe da će se na sajmu predstaviti osamdesetak izlagača cvijeća i ukrasnog bilja, rukotvorina, ljubimaca, voća te brojnih drugih proizvoda – prenosi Compas.

Jedan od glavnih aduta ovogodišnjeg Sajma je nesvakidašnji ljudski stolni nogomet, kakav u Lipiku još nije viđen. Osim toga, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim atrakcijama i animacijama te uživati u cvjetnoj radionici Dječjeg vrtića „Kockica“ i radionici pod nazivom „Slike od sukulenata“ koju organizira cvjećarnica „Helena“. Za one željne avanture, tu je i interaktivna edukativna potraga pod nazivom „Što je vrtlar sakrio u perivoju?“

Široka ponuda hrane i pića bit će dostupna posjetiteljima putem raznovrsnih štandova koji će nuditi slatke i slane delicije te raznoliku ugostiteljsku ponudu.

Glazbeni program također neće izostati, a cjelodnevni nastup grupe „Kings“ bit će dodatni razlog za veselje posjetitelja. U popodnevnim satima, lipičke mažoretkinje zabavit će najmlađe svojim šarmantnim nastupom.

Grad Lipik već se sada priprema za ovaj spektakl tematskim ukrašavanjem i uređivanjem s mnoštvom novih i obnovljenih instalacija koje svake godine privlače sve veći broj posjetitelja.

Svi ljubitelji prirode, cvijeća, zabave i dobrog provoda su pozvani da se pridruže ovom nezaboravnom događaju i uživaju u čarima Lipičkog Sajma cvijeća.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)