Sajam udruga i prvo Županijsko natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša: „Čaglin je danas centar županije“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Uoči Dana Općine Čaglin održano je drugo izdanje Sajma udruga koje je okupilo brojne udruge s područja općine. Kako bi Općina Čaglin podigla organizacijsku ljestvicu još jedan nivo više, uz sajam je održano i prvo Županijsko natjecanje lovaca u kuhanju lovačkog gulaša – prenosi Požeško-slavonska županija.

– Ovu manifestaciju organizirali smo drugu godinu zaredom, mislim da smo organizaciju korektno odradili, a svima vama zahvaljujem na pomoći i pozivam vas da se i nagodinu nađemo na istom mjestu, na drugom županijskom, a možda i međužupanijskom natjecanju u kuhanju lovačkog gulaša  – istaknuo je Dalibor Bardač, načelnik Općine Čaglin.

Spremnost na doprinos ovakvim društvenim manifestacijama u ime sudionika prvog Županijskog natjecanja lovaca u kuhanju lovačkog gulaša iskazao je Branko Bertelović, predsjednik Županijskog lovačkog saveza.

– Podržavamo svaku ovakvu manifestaciju i uvijek smo spremni pomoći, posebno mi je drago da je ovdje danas i županica koja je uvijek s nama, uvijek pomaže lovačkim društvima i šire, na čemu joj se još jednom zahvaljujem i obećavamo da ćemo nagodinu doći u još većem broju –  rekao je predsjednik Županijskog lovačkog saveza, Branko Bertelović.

Prilikom dodjele nagrada najuspješnijima u pripremi gulaša, požeško-slavonska županica Antonija Jozić istaknula je kako je Čaglin zahvaljujući zajedništvu udruga i lovaca centar županije.

– S ponosom mogu reći da je danas Čaglin centar Požeško-slavonske županije sa svim ovim divnim ljudima koji su se okupili i sa zajedništvom koje svjedočimo. Iskrene čestitke načelniku i ujedno koristim priliku da svim žiteljima Čaglina čestitam Dan Općine Čaglin – rekla je županica Jozić.

Prema ocjeni stručnog povjerenstva najbolji lovački gulaš skuhala je ekipa Lovačkog društva „Dilj“ iz Buka, drugo mjesto pripalo je Lovačkom društvu „Seljak“ iz Jakšića, a treće Lovačkom društvu „Jelen“ iz Požege.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *