SAMO U POŽEGI Zbog najave lošeg vremena auto parkirao u spremište za kontejnere

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer su iz DHMZ-a izdali najviši stupanj upozorenja za područja s najvećom vjerojatnošću pojave tuče, kratkotrajno olujnog vjetra i bujičnih poplava. Također, lokalno su najavili i moguće grmljavinsko nevrijeme.

Za dvije regije DHMZ je upalio crveni meteoalarm, odnosno upozoravali su na izuzetno opasno vrijeme. U crvenom su bili osječka i zagrebačka regija, dok je ostatak zemlje bio u narančastom ili žutom.

Nerijetko su spremnike za otpad smještene uz višestambene zgrade koristili i građani koji nemaju na to pravo te su svoje smeće dovozili i bacali ih u i uokolo spremnika, zbog toga je 2019. godine velik broj stanara spremno prihvatio inicijativu Komunalca Požega d.o.o. i Grada Požege o micanju kontejnera s ulica te njihovo ograđivanje kako bi svatko plaćao uslugu odvoza i zbrinjavanja samo za vlastiti miješani komunalni otpad.
Spremnike se od tada zaključava uz jasnu poruku „Smeće pod ključ – za čiste račune, ljepšu i uredniju Požegu“

Ovog puta grad Požega, ali i Požeško-slavonska županija prošli su bez posljedica, međutim neki su bili spremni na sve. Čitatelj nam je poslao fotografiju koju bi se moglo dodati u rubriku vjerovali ili ne.
Jedan od stanara stambenog naselja nedaleko od Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi, izgurao je kontejnere iz spremišta i uparkirao je svoj osobni automobil unutra, kako bi ga zaštitio od mogućeg nevremena. Osim toga, kontejnere koje je izgurao je parkirao i učvrstio oko spremišta, kako bi mu vozilo u potpunosti bilo zaštićeno od vanjskih utjecaja.

Budući da nije bilo vremenskih neprilika, vlasnik osobnog automobila se bez veze namučio uloživši toliki trud u zaštitu limenog ljubimca, nepropisno ga parkiravši u spremište u kontejnere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

2 thoughts on “SAMO U POŽEGI Zbog najave lošeg vremena auto parkirao u spremište za kontejnere”

  1. Pingback: Ovo je “majstor”: Parkirao auto u strahu od tuče, izbaciosve kontejnere | Nacionalno

  2. Pingback: InfoKiosk - Sve vijesti na jednom mjestu

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)