Šarić: Sretan početak škole: “Neka vam budući dani budu ispunjeni osmjesima i novim saznanjima”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Pleternička gradonačelnica, Marija Šarić je danas zajedno sa ravnateljem OŠ fra Kaje Adžića, Hrvojem Galićem obišla matičnu školu, ali i područnu školu “Tomo Perić” Buk koja ove godine ima najviše prvašića te djeci, učiteljima i roditeljima poželjela sretno školovanje
Pleterničke školske klupe ponovno su puno, za djecu su završili ljetni praznici, krenuli su u nove razrede, a dio njih je započeo svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Tim povodom danas su ih na klupama dočekali i mali znakovi pažnje koje su svi gradovi i općine koordinirano sa županijom pripremili za najmlađe školarce – prenosi Grad Pleternica.

Pleternička gradonačelnica, Marija Šarić je danas zajedno sa ravnateljem OŠ fra Kaje Adžića, Hrvojem Galićem obišla matičnu školu, ali i područnu školu “Tomo Perić” Buk koja ove godine ima najviše prvašića te djeci, učiteljima i roditeljima poželjela sretno školovanje.

– I sama sam ove godine majka prvašića i znam koliko toga smo prošli do današnjeg dana. Vjerujem kako dijelimo osjećaj ponosa, zadovoljstva i sreće kada pogledamo našu djecu u školskim klupama. Želim im dane ispunjene osmjehom, istraživanjima i novim znanjima uz naravno pregršt novih i dugogodišnjih prijateljstava – istaknula je Šarić.

Naglasila je kako od danas uz roditelje koji su uvijek najveći stup odgoja djeci, školarci dijele vrijeme, prostor i nova saznanja i sa učiteljicama i učiteljima. – Iskreno sam zahvalna svim prosvjetnim djelatnicima koji svoje znanje prenose na našu djecu i što obogaćuju njihovo odrastanje. Vama roditeljima želim također puno uspjeha, htjeli smo, a vjerujem da smo kao Grad u tome i uspjeli, olakšati i biti dijelom prvih dana obrazovanja, ali i cijelog djetinjstva. Podsjetit ću na nabavku radnih bilježnica, sufinanciranje produženog boravka, novouvedeni gradski dječji doplatak, ali i ove male znakove pažnje koji su na klupama naše djece – navela je Šarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *